Privatlivspolitik og cookies

1. udgave 07-06-2018

HobbyHeste beskytter og respekterer dine persondata i overensstemmelse med EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)

På denne side vil jeg forklare, hvornår og hvorfor HobbyHeste indsamler personoplysninger, hvordan jeg bruger dem, og under hvilke omstændigheder jeg kan videregiver dem til andre, og hvordan jeg holder dem sikre. Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger gælder brugen af mit website og tilmelding til nyhedsbrevet.

Dataansvarlig:

Gitte Bergmann Søgaard Olsen

Indehaver hos WEBessens, der driver HobbyHeste

Stensbjergvej 19

4200 Slagelse

Tlf. 21857977

Mail: gitte@webessens.dk

Indsamling af personoplysninger

Jeg indsamler personoplysninger om dig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller skriver en kommentar på min blog. Det er de oplsyninger, du giver i formularen samt din ip-adresse, som indsamles

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Formål

Disse oplysninger indsamles for at kunne for at kunne sende nyhedsbreve og vise kommentarer på bloggen

Retsgrundlag

HobbyHeste indsamler personoplysinger på grundlag af samtykke.

Periode for opbevaring

Dine personoplysinger opbevares indtil du selv afmelder dig nyhedsbrevet eller retter henvendelse til HobbyHeste for at få dine kommentarer, navn, email og ip-adresse slettet.

Videregivelse af oplysninger

HobbyHeste benytter sig af en lille håndfuld databehandlere, til opbevaring af persondata, og jeg har sikret mig at de lever op til GDPR. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

WEBessens videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: gitte@webessens.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Cookies

Denne side benytter en række cookies til at registrere og genkende brugerne. Disse oplysninger deles med nedenstående tredjeparter.

Google Analytics og reCaptcha

Vi lagrer ikke personlige oplysninger om dig, så det du foretager dig kan ikke spores til din person. Du er på den måde en anonym bruger, men vi kan se, om du er en bruger der har besøgt siden før, hvad denne bruger klikker på, hvor længe brugeren er her osv. Disse oplysninger deler vi med Google via Google Analytics.

Hvis du ønsker at skrive end kommentar så skal du udfylde en reCaptcha, der forhindrer spam. Det er en service leveret at Google.

Læs Googles privatlivspolitik

Facebook Pageplugin

Er du bruger af Facebook og f.eks. er logget ind på Facebook, vil de også modtage data om, at du besøger denne side, fordi vi bruger Facebooks pageplugin, der gør det muligt at “Synes godt om side” og se hvem af dine venner som også “Synes godt om side” m.m. Læs mere her.

Affilliatelinks

Hobbyheste.dk er affilliatepartner hos partner-ads. Det betyder at der kan forekomme links, hvor der gemmes en cookie i din browser, hvis du klikker på dem. Denne cookie gør, at hvis du senere handler hos nogle af de webshops, som der linkes til, og som er partnere hos partner-ads, så får jeg en lille provision. Det er ikke noget, der gør det dyrere for dig, og du kan på denne måde faktisk være med til at støtte bloggen. Hvis et indlæg indeholder affiliatelinks, står det nederst i teksten. Der lagres ikke personlige oplysninger om dig hos partner-ads, men kun oplysninger om ordrenummer og beløb, hvis du handler.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejrede videoer fra Youtube. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Slette cookies

Du kan få vejledning til at slette cookies her.