En blog om heste og ridning

Privatlivspolitik

1.2 udgave 12-02-2021

HobbyHeste beskytter og respekterer dine persondata i overensstemmelse med EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)

På denne side vil jeg forklare, hvornår og hvorfor HobbyHeste indsamler personoplysninger, hvordan jeg bruger dem, og under hvilke omstændigheder jeg kan videregiver dem til andre, og hvordan jeg holder dem sikre. Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger gælder brugen af mit website og tilmelding til nyhedsbrevet.

Dataansvarlig:

Gitte Bergmann Søgaard Olsen

Indehaver hos WEBessens, der driver HobbyHeste

Stensbjergvej 19

4200 Slagelse

Tlf. 21857977

Mail: gitte@webessens.dk

Indsamling af personoplysninger

Jeg indsamler personoplysninger om dig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller skriver en kommentar på min blog. Det er de oplysninger, du giver i formularen samt din ip-adresse, som indsamles.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver din emailadresse sendt til vores mailchimpkonto. Mailchimp er en service til at udsende nyhedsbreve. Din emailadresse vil derfor blive overført og behandlet på vores vegne i USA, som ikke er underlagt EU’s lovgivning vedrørende opbevaring og behandling af persondata. Mailchimp erklærer dog i deres privatlivspolitik, at de overholder EU’s lovgivning vedrørende persondata. 

Når du indsender en kommentar, vil en anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash),  leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Formål

Disse oplysninger indsamles for at kunne for at kunne sende nyhedsbreve og vise kommentarer på bloggen

Retsgrundlag

HobbyHeste indsamler personoplysinger på grundlag af samtykke.

Periode for opbevaring

Dine personoplysinger opbevares indtil du selv afmelder dig nyhedsbrevet eller retter henvendelse til HobbyHeste for at få dine kommentarer, navn, email og ip-adresse slettet.

Videregivelse af oplysninger

HobbyHeste benytter sig af en lille håndfuld databehandlere, til opbevaring af persondata, og jeg har sikret mig at de har til hensigt at overholde GDPR. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

WEBessens videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: gitte@webessens.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.