Reklamer

Generel reklamepolitik

Alt indhold på denne blog er gratis, og selvom de fleste forventer, at alt på nettet er gratis, så skal man tænke på, at det kræver både tid og penge at drive en blog. Skal det være en god blog med indhold af høj kvalitet, så skal det også være muligt at have en indtægt ud af den. Bloggere betaler også regninger! Reklamer i form af affiliate links og sponsorerede links er en måde, hvorpå bloggen kan tjene penge, og du kan få adgang til indholdet gratis.

Mange hjemmesider benytter sig af en meget aggressiv annoncering, hvor det kan være svært overhovedet at komme til at læse det, man gerne vil. Vi har valgt at gå i en anden retning. Reklamerne indgår så vidt muligt i en relevant kontekst på siden.

Vi er også kritiske med, hvad vi reklamerer for og vælger kun at linke til produkter, som vi vurderer er relevante for vores brugere. Det skulle gerne skabe en win-win-win situation, hvor du som bruger præsenteres for godt indhold og relevante diskrete reklamer, og hvor vi som blog tjener penge og får tid til at lave endnu mere indhold, samt virksomheder får hjælp til at tiltrække købere til deres produkter.

Affilliatelinks

Hobbyheste.dk er affilliatepartner hos partner-ads. Det betyder at der kan forekomme links, hvor der gemmes en cookie i din browser, hvis du klikker på dem. Denne cookie gør, at hvis du senere handler hos nogle af de webshops, som der linkes til, og som er partnere hos partner-ads, så får jeg en lille provision. Det er ikke noget, der gør det dyrere for dig, og du kan på denne måde faktisk være med til at støtte bloggen. Hvis et indlæg indeholder affiliatelinks, står det nederst i teksten. Der lagres ikke personlige oplysninger om dig hos partner-ads, men kun oplysninger om ordrenummer og beløb, hvis du handler.

Sponserede links

Du kan også finde sponserede links. Det betyder at bloggen modtager et lille beløb, hvis du klikker på det. Det er kun antallet af klik, der spores.

Sponserede indlæg

Nogle indlæg er sponserede, det betyder at en virksomhed har betalt mig for at lave indlægget. Det jeg skriver i indlægget er min egen tekst og min egen mening, og jeg skriver kun om ting for virksomheder, hvis jeg synes de har et godt produkt eller ydelse. Ofte får jeg selv ideen til sponserede indlæg og kontakter de virksomheder, jeg synes er de mest relevante.

Kunne du lide denne artikel? Så giv os et Facebook

Få en besked når der er nye indlæg. Tilmeld dig nyhedsbrevet