En blog om heste og ridning

Om Hobbyheste

Hvorfor HobbyHeste?

Hobbyheste er min blog, hvor jeg kan nørde den som hestepige. Jeg er en rigtig læsehest og nyder at fordybe mig i emner om heste i både, bøger, videnskabelige artikler, på internettet og i forskellige hestegrupper på Facebook.

Jeg oplever, at der på de sociale medier udveksles mange værdifulde erfaringer. Desværre forsvinder mange af disse gode staldtips hurtigt igen, og det kan svært at søge noget frem, som man har læst tidligere. Derfor suger jeg til mig, og tester rådene af herhjemme og skriver om dem her på bloggen, så de gode staldtips ikke går tabt.

Jeg håber at indlæggene på HobbyHeste kan inspirere, vejlede og hjælpe andre hesteejere. Har du en god ide eller råd, som du gerne vil have jeg skriver om, eller har du selv lyst til at skrive et gæsteindlæg, er du altid velkommen til at kontakte mig på info@hobbyheste.dk.

Hvem står bag HobbyHeste?

Gitte og Kornela fra HobbyHeste

Jeg er en kvinde fra 1980, som har interesseret mig for heste hele mit liv. Jeg er fortrinsvis turrytter, men rider også lidt dressur til husbehov. Gennem årene har jeg tilredet flere heste og har en del erfaring med ungheste. Siden 2009 har jeg haft hestene hjemme. Det har været en udfordring selv at skulle stå for management af hesteholdet, og der er blevet eksperimenteret en del gennem årene. Mine heste går i løsdrift, og jeg har efterhånden fundet en “opskrift” der fungerer for mig.

Jeg bor på en gård udenfor Slagelse sammen med min familie, som består af min mand Michael og vores to børn Christian og Signe, vores heste haflingeren Stewart Stardust og pintoen Felicia.

Jeg har er uddannet cand.mag i Historie, Filosofi og Videnskabsteori. Senere har jeg taget en meritlæreruddannelse. Da jeg begyndte at blogge i 2013, blev jeg fuldstændig bidt af at lave hjemmesider, og jeg er med tiden blevet autodidakt webnørd. Jeg arbejder som selvstændig med min virksomhed WEBessens, hvor jeg laver hjemmesider, driver webshop og blogger.

Kunne du lide denne artikel? Så giv os et Facebook

Få en besked når der er nye indlæg. Tilmeld dig nyhedsbrevet