En blog om heste og ridning

Reklamer

Jeg hader selv reklamer, især hvis de er i vejen for det, jeg gerne vil se/læse. Vi er vant til at mange ting er gratis på nettet, men det koster faktisk både tid og penge at drive et website. HobbyHeste bruger generelt ikke reklamer mere, vi har gjort det tidligere, men det kan ikke rigtig betale sig. Vi har dog andre indtægter på websitet.

Sponserede indlæg

Nogle indlæg er sponserede, det betyder at en virksomhed har betalt mig for at lave indlægget. Det jeg skriver i indlægget er min egen tekst og min egen mening, og jeg skriver kun om ting for virksomheder, hvis jeg synes de har et godt produkt eller ydelse. Ofte får jeg selv ideen til sponserede indlæg og kontakter de virksomheder, jeg synes er de mest relevante. Hvis et indlæg er sponseret, så vil det fremgå på det pågældende indlæg.

Varer fra min webshop

Jeg har i forlængelse af min blog lavet en lille webshop, hvor jeg sælger blandt andet bomløse sadler, sadelpads, hackamores m.m. Jeg omtaler og linker til nogle af disse produkter i mine indlæg. Det vil altid fremgå i indlægget, at jeg forhandler det omtalte produkt. Jeg kan naturligvis stå inde for produkterne og det jeg skriver om dem. Du er med til at støtte bloggen, når du handler i webshoppen.

Kunne du lide denne artikel? Så giv os et Facebook

Få en besked når der er nye indlæg. Tilmeld dig nyhedsbrevet