En blog om heste og ridning

Hue eller ørevarmer til under ridehjelmen

Det er en dårlig ide at tage en almindelig hue på under ridehjelmen, for så sidder den ikke ordentligt, og dermed er hjelmen ikke sikker. Du kan selv lave en ørevarmer til under ridehjelmen. Det er både nemt og billigt.

Til en ørevarmer under ridehjelmen skal du bruge

Du skal kun bruge to ting, som sikkert findes i dine skuffer allerede:

  • En saks
  • Et par tykke strømpebukser (gerne brugte, men helst nyvaskede)

Sådan gør du

Klip strømpebukserne af helt oppe ved skridtet og herefter et stykke over knæet. Det afklippede “lårstykke” kan tages på hovedet som en hue. Træk den ned over ansigtet, så den netop dækker ørerne og fold den nederste del op, så den folder lige over øjenbrynet, på den måde ligger strømpen som et dobbelt pandebånd med den pæne fold nedad, mens den klippede kant sidder skjult under hjelmen.Til e

Du kan ikke få for mange ørevarmere til under ridehjelmen

Er du en lille smule som mig, så har vanter og huer det med at blive væk. Derfor laver jeg altid “huer” ud af alle mine strømpebukser, når de er blevet hullede eller bare ikke sidder godt mere. Strømpebukser har en ret kort levetid og det føles rart at kunne genbruge dem til noget fornuftigt.

Min mand driller mig af og til med, at jeg ser lidt fjollet ud, når jeg render rundt med en nylonstrømpe på hovedet, men det er billigt, effektivt og bæredygtigt og ærlig talt, så er hestene ligeglade med, hvordan jeg ser ud… heldigvis!

Hjelmhuer og ørevarmere beregnet til ridehjelme

Synes du ikke det er fedt at ride rundt med strømpebukser på hovedet, så kan du naturligvis også købe både ørervarmere og hjelmhuer beregnet til at have på under ridhjelmen. 

Vil du have flere tips til at holde varmen, når du rider om vinteren så læs også

Varmt ridetøj til kolde vinterdage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OBS. For at undgå spam, skal jeg godkende din kommentar manuelt første gang, derfor kan der gå en dag eller to før den vises i kommentarsporet. Når du først har fået én kommentar godkendt, bliver den næste godkendt og vist med det samme.