En blog om heste og ridning

Fjerne vinterpels på hest med Sleekez

Lige nu er det fældningstid. Har du en langhåret hest, så kan det være et stort arbejde at strigle hesten i øjeblikket. Striglerne bliver hurtigt fyldt med hår, og det er som om, der ingen ende er på den løse pels. Jeg har i dette forår investeret i den patenterede Sleekez strigle, som er helt genialt god til at fjerne vinterpels. Se denne video af striglen i aktion.

Jeg har tidligere fjernet vinterpels med et afstrygningsjern eller en plastikstrigle.

Læs også Tip til nemt at fjerne vinterpels på hesten

Jeg må dog indrømme, at Sleekez er meget meget bedre. Den fjerner effektivt de løse hår, og der er ikke noget, som sætter sig fast i striglen. Du slipper altså for at rense striglen hele tiden. Den er virkelig pengene værd.

Du kan også med fordel anskaffe dig en regndragt, det bruger jeg altid, når jeg skal lave “beskidt arbejde”, så mit ridetøj ikke bliver snavset. Når du bruger Sleekez, ryger der mange hår af, så sæt skraldespanden i nærheden, eller gør som mig: Brug striglen udendørs i blæsevejr, så rydder Moder Natur op efter dig. Happy Hairstripping!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OBS. For at undgå spam, skal jeg godkende din kommentar manuelt første gang, derfor kan der gå en dag eller to før den vises i kommentarsporet. Når du først har fået én kommentar godkendt, bliver den næste godkendt og vist med det samme.